+45 71 42 42 68 info@acbolig.dk

Fremvisningstur i Tyrkiet

Fremvisningstur i Tyrkiet

Fremvisningstur i Tyrkiet

Hos AC BOLIG ved vi, hvor vigtigt det er, at dit boligkøb forløber så trygt som muligt. Det kan være en stor beslutning at købe bolig i udlandet, og derfor vil vi gøre alt for at gøre processen lettere for dig. Derfor arrangerer vi fremvisningsture til Tyrkiet, hvor du kan tage ned og i ro og mag få et indtryk af den eller de boliger, som du er interesseret i.

Vi tager os af formaliteterne ved booking af flybillet til og fra Antalya eller Gazipasa lufthavn, sørger for overnatning og tilbyder desuden sikker og pålidelig transport fra lufthavnen og ud til de områder, hvor du vil kigge på bolig.

Hjælp til at finde din drømmebolig

Vores service omfatter hjælp til boligkøb i Tyrkiet, og vi tager dig i hånden fra start til slut. Blandt vores håndplukkede udvalg af ejendomme kan du finde den bolig, der passer perfekt til netop dine ønsker og personlige budget. Du kan enten gå på opdagelse blandt vores portefølje af ejendomme eller kontakte os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til din drømmebolig.

Flybilletter og lufthavnstransport

Når du har besluttet dig for en eller flere boliger i området, som du er interesseret i at se nærmere på, give du os blot besked om, hvornår du ønsker at rejse herned til Tyrkiet, så sørger vi for en fremvisning. Vi kan tilbyde at booke flybilletterne på dine vegne og sørger for, at du bliver hentet fra lufthavnen, når du ankommer, ligesom vi arrangerer transport til lufthavnen, når du skal rejse tilbage til Danmark.

Overnatning under fremvisningstur

Har du først taget turen til Tyrkiet for at få fremvist din kommende feriebolig, gælder det om at bruge tiden godt. Det kan tage alt fra et par timer til et par dage at få et grundigt indtryk af dine udvalgte boliger. Én ting er selve fremvisningen, men det er noget helt andet at mærke, hvordan det er at bo og sove i en bolig. Derfor kan vi som en ekstra service tilbyde overnatning i en lejlighed i en af vores ejendomme. Det give dig mulighed for at få et unikt førstehåndsindtryk af lejligheden og området, så du kan tage din købsbeslutning på det bedst mulige grundlag.

Foretrækker du at bo på hotel, kan vi tilbyde at reservere et hotelværelse på dine vegne.

Professionel fremvisning og vejledning

Ved din ankomst i Tyrkiet bliver du mødt af vores dansktalende, tyrkiske ejendomsmægler, der står til rådighed ved fremvisning af boligerne. Du får en grundig og professionel gennemgang af dine købsmuligheder og hele proceduren ved boligkøb i Tyrkiet, så du er godt klædt på til at tage den endelige beslutning. Har du spørgsmål undervejs eller efterfølgende, kan du altid kontakte os.

Særtilbud ved boligkøb

Vælger du at købe din bolig i Tyrkiet gennem AC BOLIG, får du en særrabat på dit køb. Har du bestilt fremvisningstur og fløjet herned for at besigtige boligen inden købet, tilbyder vi at trække flybillettens pris fra købsprisen. Derved er fremvisningsturen gratis ved køb af en bolig gennem os.*

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!