+45 71 42 42 68 info@acbolig.dk

Indkøbsomkostninger i Tyrkiet

Indkøbsomkostninger i Tyrkiet

Indkøbsomkostninger i Tyrkiet

Mens vi sikrer, at vores kunder får de bedste egenskaber i Tyrkiet, sørger vi også for, at du er opmærksom på de indkøbsomkostninger, der er inkluderet, mens du køber en ejendom her. Mange ejendomsfirmaer gemmer denne kendsgerning fra deres kunder i de indledende faser, og når aftalen er underskrevet, bliver kunden derefter fortalt om disse ekstraomkostninger. På Købsejendomme i Tyrkiet tror vi på at betjene vores kunder efter vores bedste evne og informere dig om alle yderligere omkostninger i forvejen.

Før vi lukker vores aftale, er der nogle ekstra omkostninger, som du skal være opmærksom på, før du køber nogen ejendom i Tyrkiet. Disse er:

1. Omkostninger inkluderer stempelafgiften i første omgang, der skal betales til 4% af værdien af ​​titelafgiften. Dette er generelt delt af både køber og sælger ligeligt, det vil sige 2% hver. Tidligere var denne procentdel 3,3%, men i betragtning af efterspørgslen og udbuddet og andre statsforordninger er denne procentdel steget med 0,7%. Vi og din officielle repræsentant, hvis nogen, vil diskutere betingelserne for at betale stempelafgiften. Vores professionelt dygtige og venlige personale vil snakke med dig i detaljer, hvis du ikke har nogen viden om hele denne procedure. Du kan stole på os.

2. Et andet vigtigt dokument, som du skal få, er fuldmagt. Ifølge denne handling skal du overføre din magt til en anden, du ved, for at tage beslutninger på dine vegne i tilfælde af din fravær. Tyrkiske advokater i dette område opkræver normalt 250 € for transport og 250-350 € for at fuldføre indkøbsprocessen med fuldmagt. En fuldmagt koster 600TL (tyrkisk lira) på et gennemsnit hos den tyrkiske notar. I begge tilfælde er det et obligatorisk dokument, som du skal få dannet, inden du gennemfører din købsprocedure. Så det er op til køberen og deres advokat at forstå disse omkostninger og gøre det valg, der er mest gavnligt for dem.

3. Det er et obligatorisk krav for færdiggørelsen af ​​købsprocessen, at ejendommen, der bliver købt, har regeringens DASK-forsikring. Denne forsikring dækker 20% af omkostningerne til genopbygning af ejendommen i tilfælde af jordskælv. Efter afslutningen skal køberen tage en ekstra privatforsikring for at øge niveauet af byggedæksel for alle risici og sikre indholdet. På denne måde vil køberen have deres interesser i sikkerhed under enhver naturlig ulykke. Vi foretager denne service til vores købere ved hjælp af de velrenommerede forsikringsselskaber som Allianz eller Anadolu Sigorta. I vores samarbejde med disse forsikringsselskaber om din forsikring sikrer vi, at hele proceduren er gennemsigtig for vores kunder.

4. Efter færdiggørelsen af ​​købsprocessen for din bopæl i Tyrkiet skal køberen registrere ejendommen med kommunen til betaling af råd og skat. Køberen skal også opfylde kravene til overførsel af vand- og elkontiene hos forsyningsselskaberne, og de opkræver et gebyr for denne service. Det skal bemærkes, at disse udgifter er obligatoriske, og der er ingen mulighed for at undslippe dem. Så vær altid glad for at gennemføre disse formaliteter for at forbedre din købsoplevelse. Disse processer kan udfyldes af din advokat sammen med fuldmagt. I 2014 er forsendelsesomkostningerne 100TL for vand og 750TL for elektricitet.

5. I Tyrkiet er det obligatorisk for en køber at betale for et agenturgebyr på 3%. På Købsejendomme i Tyrkiet afstår vi fra dette gebyr for nybyggede ejendomme, men vi opkræver det i tilfælde af en videresalgs ejendom. Samlet set skal købere betale mellem 3,5% og 6,5%, bortset fra den faktiske købspris for at afslutte deres køb.

6. Turkish Wills Efter køb er de fleste udenlandske købere nødt til at foretage en tyrkisk vilje. Når ejendommen er i navnet på en ejer i Tyrkiet, og i tilfælde af hans død, vil ejendommen ikke vende tilbage til regeringen om bortfald af ejeren, forudsat at der er nogen, som ejendommen kan overføres til eller til den ene til hvem hovedejeren har efterladt en vilje. Så udenlandske købere bør sikre, at de er opmærksomme på alle disse regler, der er oprettet i tyrkiske love. For at undgå enhver fejlinformation eller enhver anden uoverensstemmelse skal du altid diskutere med din advokat om de gældende vilkår i alle disse regler. For så vidt angår overdragelsen af ​​ejendommen i tilfælde af, at den primære ejer dør, skal de oprette en vilje til at fordele deres aktiver i overensstemmelse med deres ønsker snarere end standard arveloven. Din advokat skal være i stand til at hjælpe dig videre med spørgsmål vedrørende viljen. Disse udføres af den tyrkiske notar i navn af ejere af ejendomme.

Så ovenfor skrevet er nogle af de vigtige punkter, du skal overveje, før du køber et hus i Tyrkiet. Sørg for at du er opmærksom på alt dette, og plus din advokat har indgående kendskab til tyrkiske love og andre regler.

For at købe en villa i Tyrkiet skal du være bekendt med alle de juridiske formaliteter, du skal opfylde for at være hjemmeindehaver. Mange ejendomshandlere vil ikke have smerten for at lede dig ind i de juridiske procedurer, men vi ved Buy Properties i Tyrkiet tror kun i perfektion og inkluderer disse oplysninger i vores tjenester. Da vi er værter for udenlandske købere, er det ikke kun vores job, men også vores pligt at informere dem om alle de små detaljer om denne sag.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores kontaktnumre. Eller du kan bare besøge siden Ofte stillede spørgsmål (FAQ) på vores hjemmeside. For mere information om køb af ejendomme i Tyrkiet, besøg vores filialer. Du kan endda besøge vores hovedkvarter i Antalya direkte. Vi ville være privilegerede at hjælpe dig til det bedste af vores evne.

Kontakt os nu